Nieuws

Expertise MiAM ingezet in ontwikkeling summercourse From the Bar to the Brain

Van 7 tot 11 augustus 2017 vindt de summercourse From the Bar to the Brain plaats. Vanuit expertise uit de Master in Addiction Medicine (MiAM) is deze summercourse ontwikkeld.

Ga voor meer informatie en het aanmeldformulier naar www.ru.nl/radboudsummerschool.

 

Alumni in beeld: Ook de opleiding tot Schoolpsycholoog volgen?

Wilt u, net als alumna Simone de Hond, de opleiding tot Schoolpsycholoog volgen? Inschrijven voor de opleiding die start in augustus 2017 kan tot 15 april a.s. 

Nu ook voor professionals: InteractieMethodiek voor Relationele Ontwikkeling

Dr. Linda Reus en Sonja Graafstaal verzorgen vanaf 10 mei de cursus InteractieMethodiek voor Relationele Ontwikkeling.

Save the date: congres Donders ontmoet Onderwijs 2017

De datum voor de nieuwe editie van het succesvolle congres Donders ontmoet Onderwijs 2017 is bekend. Op 27 september 2017 vindt het congres, dat een samenwerking is tussen het RadboudCSW en het state-of-the-art onderzoeksinstituut Donders, plaats in De Lindenberg, Nijmegen.

In de Media: knokpartijen en een maand zonder alcohol

De onderzoeksresultaten van RadboudCSW-docenten Arnt Schellekens en Jan Derksen waren afgelopen maanden nieuws in de nationale media. Zo pakte onder andere actualiteitenprogramma's Jinek en Kennis van Nu groot uit met hun conclusies.

De Terugblik: De eenzame astronaut & diploma-uitreikingen

De rubriek De Terugblik staat stil bij evenementen die de afgelopen maanden door het RadboudCSW zijn georganiseerd. Met dit keer: voorstelling van ex-psychiatrisch patiënt Bas Kruip trekt volle zalen en tientallen afgestudeerden nemen hun diploma in ontvangst.

Meld nu alvast opleidingsplaats aan voor de MiAM, jan.`18

Is uw instelling op zoek naar een verslavingsarts KNMG?  Of wilt u zelf graag de profielregistratie verslavingsarts KNMG behalen? Dan is de Master in Addiction Medicine mogelijk iets voor u. 

Pagina's