Prikbord

Wilt u hier een bericht plaatsen?

Om een bericht op ons prikbord te kunnen plaatsen moet u eerst een account aanvragen. Daarna kunt u een bericht toevoegen.

Let op: in verband met de vele SPAM berichten die we hebben ontvangen, hebben we er voor gekozen om prikbord artikelen niet direct op de site te plaatsen. Wij krijgen automatisch bericht van uw inzending en zullen deze publiceren als het geen SPAM blijkt te zijn. 

Vacatures HSK

Ben jij op zoek naar een goede balans tussen werk en privé en wil je werken dichtbij huis? Wil jij alleen werken tijdens schooltijden of juist op vrijdag vrij zijn? Bij HSK zijn er volop mogelijkheden om werktijden optimaal in te delen.

Vacature psychotherapeut of GZ-psycholoog (24 uur)

i.v.m. zwangerschapsvervanging (en wellicht langer) is Psychologenpraktijk Oss op zoek naar een psychotherapeut of GZ-psycholoog.

Iriszorg zoekt klinisch psychologen

Iriszorg is er voor mensen met complexe, hardnekkige problemen op meerdere leefgebieden. Vanuit multidisciplinaire teams werken we met kennis, kunde en passie aan het herstel van onze cliënten.

Wil jij als professional hier een bijdrage aan leveren? Dan ben je van harte welkom.

Klinisch Psycholoog gevraagd bij Leger des Heils

We zoeken een gedreven klinisch psycholoog voor een bijzonder doelgroep, die samen met mensen zoals Henk het nieuwe programma, waar hij voor kiest, vorm gaat geven. Iemand die net zoals Henk klaar is voor een nieuwe uitdaging.

Vacature Klinisch Psycholoog en/of Psychotherapeut

Vacature Klinisch Psycholoog en/of Psychotherapeut

Psychologisch Centrum Lambertushof Veghel

Tijdelijke vacature voor GZ-psycholoog op afdeling Medische Psychologie in Tiel

Ziekenhuis Rivierenland Tiel zoekt vanaf 1 september a.s. (tijdelijk) GZ-psycholoog voor 24 uur p/wk, liefst met ervaring in ziekenhuis/revalidatiesetting