Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

Niet op de campus, toch verbonden @RadboudCSW

We treffen elkaar even niet op de campus, maar de Radboud-community is volop aanwezig en actief op social media. Volg ons en deel je verhalen, zorgen, vragen en tips met ons en elkaar. Zijn we toch een beetje samen.

YouTube: kijkjes achter de schermen en meer

Liever een video kijken om op de hoogte te blijven?

Dat kan! Elke twee weken plaatsen we op Youtube een video over onze onderwijs- en samenwerkactiviteiten.

En ben je nou nieuwsgierig naar hoe het online lesgeven ons vergaat?

Je vindt op Youtube ook eens in de twee weken een video-update over onze online avonturen.

Abonneer je op YouTube: Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Via Twitter @RadboudCSW delen we de laatste nieuwtjes, interessante kijk-, luister- en leestips en leuke berichten van en over Radboudcollega’s. Deel ook vooral je eigen vragen, zorgen, verhalen en tips met ons. Zo blijven we toch met elkaar in contact.

Linkedin

Linkedin Logo Op onze LinkedIn pagina vind je allerlei nieuws voor zorgprofessionals en interessante updates van en over onze docenten. Ook delen wij via deze weg graag mooie artikelen over de zorg met jou. Hopelijk tot snel op onze LinkedIn pagina

Facebook

facebook logoOp de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van onderwijs, updates over docenten of interessante tips over bijvoorbeeld artikelen krijgen? Volg ons dan via Facebook. We blijven graag met je in contact.

Vacatures RadboudCSW

Vacature KP-opleidingsplaats bij ZGT, per januari 2021

Binnen de vakgroep Medische Psychologie van ZGT wordt per januari 2021 een opleidingsplek aangeboden voor een GZ-psycholoog/(psychotherapeut) in opleiding tot specialist (GIOS)

Klik voor de gehele vacature hier.

Instagram

Logo InstagramVia Instagram houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Plan Connectie via @planconnectie. Benieuwd hoe het er bij de internationale opleiding RITHA aan toe gaat? Volg dan @popupuniversity en krijg alle ins en outs van docenten en studenten. Tag ons vooral in je eigen foto’s en stories, dan zijn we toch nog een beetje bij elkaar.