Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Warning message

You must login to view this form.

Opleidingsplaatsen aanvragen

Wilt u nieuwe BIG-professionals opleiden en heeft uw instelling of het samenwerkingsverband van instellingen erkenning als praktijkopleidingsplaats voor het betreffende beroep? Dan kunt u, na eerst te zijn ingelogd, met het webformulier het gewenst aantal plaatsen bij ons aanvragen. Log hier in. Als u bent ingelogd, kunt u (hieronder) uw opleidingsplaats(en) aanvragen.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor 2025 aanmelden?

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2024 plaatsen aanvragen voor de BIG-opleidingen die in 2025 van start gaan; deze plaatsen komen nog in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage van 2025.

In 2025 bieden we de geïntegreerde KP-PT opleiding aan: De KP-opleiding inclusief de PT-opleiding. Heeft u vragen over het vormgeven van het PT-deel van deze opleiding, neem dan contact op met Sanne Weller via 06-43 554 214 of Sanne.weller@ru.nl.  Zie verder https://www.rcsw.nl/nieuws/start-gecombineerde-kp-pt-groepen-vanaf-janua...

Wilt u een aanmelding doen voor 2024? Dit betreft een na-aanmelding omdat de deadline van 1 maart 2023 verstreken is. De plaats komt mogelijk nog wel in aanmerking voor start in één van onze lesgroepen maar komt niet meer in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor OG 2025 aanmelden?

U kunt tot uiterlijk 1 februari 2024 plaatsen aanvragen voor de opleiding die in 2025 van start gaat; let op, deze plaatsen komen niet in aanmerking voor een beschikbaarheidsbijdrage. Wilt u graag een opleidingsplaats OG maar bent u nog niet erkend om op te leiden voor OG? Dan vragen wij toch uw wens voor een opleidingsplaats kenbaar te maken en zullen wij contact met u opnemen.

Contact

Heeft u vragen over het aanvragen van opleidingsplaatsen? Neem dan contact op met Nina Greydanus via 0650010387 of nina.greydanus@ru.nl   
Heeft u nog geen account, neem dan contact op met Lisan Lensen via opleidingsplaatsrcsw@ru.nl
Wilt u opleidingsplaatsen terugtrekken? Stuur een e-mail aan opleidingsplaatsrcsw@ru.nl