Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Aanmelden Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg

Om SPAM problemen te voorkomen, kunnen wij alleen persoonsgebonden email adressen verwerken voor aanmelding. Zogenaamde "role based email adressen" als info@ of admin@ etc. kunnen wij helaas niet accepteren. 

Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens
Factuurgegevens
Als je gebruik maakt van het STAP-budget zullen wij (na goedkeuring van het UWV) € 725 minder in rekening brengen. Voor meer info zie: https://www.stapuwv.nl/.
Zakelijke gegevens
Aanvullende informatie

Als je gebruik maakt van het STAP-budget en je aanvraag is gehonoreerd ontvang je geen korting en wordt het normale tarief (aan het UWV) in rekening gebracht. Je dient op de STAP-aanvraag dan ook het normale tarief te vermelden. Als je STAP-aanvraag niet is gehonoreerd en je alsnog wil deelnemen wordt de korting wel verrekend. De deadline voor het aanvragen van het STAP-budget is uiterlijk twee werkdagen vóór het openen van het eerstvolgende tijdvak. Aanvragen die wij na deze deadline ontvangen kunnen wij mogelijk niet meer behandelen, waardoor je het STAP-aanmeldbewijs niet op tijd ontvangt voor het openen van het tijdvak. Bijv.: stel het tijdvak opent op donderdag 1 september om 10:00 uur, dan kun je uiterlijk tot dinsdag 30 augustus 10:00 uur je STAP-budget aanvraag indienen om zekerheid te hebben dat je het aanmeldbewijs op tijd ontvangt.

Algemene voorwaarden

Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacystatement om de inschrijving af te ronden. De cursist is zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van het STAP-budget.