Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Omgaan met talent

Start: 17 oktober 2022
Tijd: 17:15 uur
Locatie: via zoom
Voertaal: Nederlands
Duur: 0,50 uren
Kosten: € 0,00
STAP-budget: Nee

Omgaan met talent | Leven Lang Ontwikkelen | Ontwikkeld door Radboud Universiteit

Omgaan met talent: investeer in inzicht, ondersteuning en begeleiding

Medewerkers met (zeer) hoge (cognitieve) capaciteiten kunnen leer- en werkbehoeften hebben die afwijken van wat er geboden wordt. Ondanks de vele talentprogramma’s binnen bedrijven, blijkt dat deze behoeften niet altijd worden ingevuld. Dat kan leiden tot problemen als onderprestatie, verveling of zelfs psychische problemen als een depressie. Het is daarom belangrijk om te investeren in het talent van je medewerkers.
 
In de cursus Omgaan met talent ga je, onder begeleiding van docenten prof. dr. Lianne Hoogeveen, drs. Roel Bonten, drs. Mariska Poelman en Rianne van de Ven, dieper in op de achtergrond van talent en hoogbegaafdheid. Zij geven jou handvatten om getalenteerde medewerkers op adequate wijze te ondersteunen en begeleiden. Daarnaast geven ze je inzicht in hoe je je organisatie zo goed mogelijk inricht zodat medewerkers tot hun recht komen.

Interesse? Neem deel aan de webinar Omgaan met talent!

Wil jij graag leren hoe je getalenteerde medewerkers kan herkennen, begeleiden en ondersteunen? Jouw medewerkers beter tot hun recht laten komen? Dan is de cursus Omgaan met talent echt iets voor jou! Volg op 17 oktober de webinar om kennis te maken met de docenten en de cursus. Na afloop is er volop de ruimte voor vragen. Heb je interesse en wil je graag deelnemen? Meld je dan aan via de knop 'aanmelden'. Deelname aan de webinar in de Leven Lang Ontwikkelen Week is geheel gratis.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.
 
Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Leren Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

Gebruik het STAP-budget

Wist je dat je voor de cursus gebruik kan maken van het STAP-budget? Deze subsidie van € 1000,- per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Vanaf 1 november 10:00 uur kun je STAP-budget aanvragen voor deze cursus bij het UWV. Wees er snel bij, want op=op. Weten hoe? Bekijk het stappenplan op deze pagina!

Meer weten?

Bo Polman | Coördinator Statistiek met SPSS voor de praktijk | Aangeboden door de Radboud Universiteit en Kragten
  • Heb je een vraag over de webinar Omgaan met talent? Stel deze via onderstaande knop, of neem telefonisch contact op met cursuscoördinator Bo Polman (tel: 024 - 361 61 63).
  • Wil je meer weten over de cursus Omgaan met talent? Bekijk dan de cursuswebsite.