Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Inspiratiesessie Sven Mathijssen over Onderpresteren

"Deze lezing levert je een andere kijk op toetsing op, door verder te kijken dan de scores die uit tests voortvloeien en meer aandacht te hebben voor gedrag en scorepatronen, om zo talenten en behoeften beter in kaart te kunnen brengen."
Sven Mathijssen, MSc

Wil je weten hoe onderpresteren zich in testsituaties kan uiten? En wil je desondanks tóch talenten en behoeften in kaart brengen? Laat je dan op donderdag 9 februari 19:30 - 20:30 u inspireren door Sven Mathijssen, plaatsvervangend hoofdopleider van RITHA. In zijn korte webinar, die de aftrap van de Leven Lang Ontwikkelen Week vormt, vertelt hij hoe sommige tests zijn vormgegeven, wat daarmee belicht kan worden en wat daarmee juist onderbelicht kan blijven. Hierdoor wordt iemands potentie niet altijd gezien. Volg de webinar via onze livestream!

 

Voor wie?

De lezing is met name geschikt voor: 

  • Psychologen

  • Orthopedagogen

  • Leraren die werken met kinderen met kinderen met kenmerken van begaafdheid

  • Ouders

  • Iedereen die zich wil laten inspireren over dit onderwerp! 

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

De wereld staat niet stil. Veranderingen en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Als professional is het dan ook essentieel om jezelf continu uit te dagen en verder te ontwikkelen. Je hele leven lang, ook ná afstuderen. Alleen zo blijf je van waarde en kun je blijvend een bijdrage doen aan onze veerkrachtige samenleving. Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vanaf nu vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. Naast de inspiratiesessie van Sven Mathijssen, volg je aankomende Leven Lang Ontwikkelen Week ook gratis webinars van onder andere Rinka van Zundert over Positieve Psychologie en MVO-manager van het jaar Marije Klomp over de cursus Young Leadership for Sustainability. De eerstvolgende Leven Lang Ontwikkelen Week vindt plaats van 13 t/m 17 februari 2023. 

 

 

Voertaal: