Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Inspiratiesessie Willem Elbers over duurzaamheid en communities

""The bad news is that the world is not doing so great. The good news is that everyone can do something about it, academics in particular""
dr. Willem Elbers
Wil jij weten hoe je het draagvlak voor duurzaamheid in jouw organisatie kunt vergroten? Ben je op zoek naar nieuwe manieren om duurzaamheid te verankeren in de bedrijfsvoering? Laat je dan op donderdag 8 juni inspireren door Willem Elbers. Willem is sociaal wetenschapper aan de Radboud Universiteit. In zijn gratis lunchlezing neemt hij je mee in de wereld van community building en vertelt hij hoe communities aanjager kunnen zijn van de verduurzaming van organisaties. Dit webinar is tevens de aftrap van de Leven Lang Ontwikkelen Week en is online te volgen via onze livestream. 

Portret Willem Elbers

Voor wie?

De inspiratiesessie van Willem Elbers over community building voor is met name geschikt voor: 

  • Duurzaamheidsmanagers

  • Beleidsmedewerkers of adviseurs gericht op verduurzaming

  • Communicatiespecialisten duurzaamheid

  • Duurzaamheidsenthousiastelingen

  • Iedereen die zich wil laten inspireren over duurzaamheid en communities.

Over de spreker

Als sociaal wetenschapper zet Willem Elbers zich in voor het overbruggen van de kloof tussen wetenschap en praktijk op het terrein van de Sustainable Development Goals (SDGs). Willem geeft daarbij les aan professionals die werkzaam zijn bij overheidsinstanties, NGO's en bedrijven. Hij is plaatsvervangend hoofdopleider van AMID. Ook geeft hij leiding aan AMID Community Building, een innovatief programma gericht op de verduurzaming van organisaties en op basis van de principes van sociale bewegingen.

Duurzaamheid

Interesse in het onderwerp duurzaamheid en de Sustainable Development Goals? Volg dan tijdens de Leven Lang Ontwikkelen Week ook de webinar AMID Young ProfessionalAMID Leadership ProgrammeAMID Masterclasses International Development of Duurzaamheid en Strategie

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

De wereld staat niet stil. Veranderingen en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Als professional is het dan ook essentieel om jezelf continu uit te dagen en verder te ontwikkelen. Je hele leven lang, ook ná afstuderen. Alleen zo blijf je van waarde en kun je blijvend een bijdrage doen aan onze veerkrachtige samenleving. Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vanaf nu vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. De eerstvolgende Leven Lang Ontwikkelen Week vindt plaats van 12 t/m 16 juni 2023. 

 

Datum

8 juni 2023
Docent: Dr. Willem Elbers
Locatie: Online, via Zoom
Tijd:
12:30

Data

Donderdag 8 juni van 12:30 tot 13:30 uur.