Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Neuropsychologische diagnostiek bij kinderen en jeugdigen

Vertaal testresultaten naar gerichte adviezen met Neuropsychologische Diagnostiek!

banner Webinar Neuropsychologische diagnostiek bij kinderen en jeugdigen

Neuropsychologische diagnostiek geeft inzicht in de cognitieve en sociaal-emotionele beperkingen van een kind. Als je kinderen met leerproblemen, ADHD, ASS of andere hersenaandoeningen de juiste hulp wilt bieden, is kennis van de neuropsychologie daarom onmisbaar. In de cursus Neuropsychologische diagnostiek gaan we daarom met dit thema aan de slag. Onder leiding van dr. Anja Vinck en Renée Welling leer je over de bijzondere werking van kinderbreinen. Hoe werken de hersenen bij kinderen met leerproblemen, ADHD, autisme en andere hersenaandoeningen? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in de neuropsychologische diagnostiek? Modellen, tests, interpretatie en toepassing komen aan bod. 

Interesse? Woon de webinar Neuropsychologische diagnostiek bij kinderen en jeugdigen bij!

Heb je interesse in de cursus Neuropsychologische diagnostiek bij kinderen en jeugdigen en wil je graag meer weten? Ontdekken of de cursus iets voor jou is? Volg dan de webinar Neuropsychologische diagnostiek bij kinderen en jeugdigen in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een halfuur vertellen we je meer over het belang en de inhoud van de cursus. Uiteraard is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.

Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

 

Datum

27 oktober 2023
Docent: Dr. Anja Vinck en Renée Welling
Locatie: Online, via Zoom
Tijd:
15:30

Wanneer?

Vrijdag 27 oktober van 15:30 tot 16:00 uur.