Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Organisatieontwikkeling en gedragsverandering

De positieve psychologie van veranderingen: zien, denken en doen

Banner Webinar Organisatieontwikkeling en gedragsverandering

Wil je graag leren hoe je medewerkers kan bewegen richting een flexibele, zelfregulerende organisatie, waarin zij het leuk en interessant vinden om nieuwe dingen uit te proberen? Wil je begrijpen hoe verandering binnen organisaties echt werkt? Leer meer grip te krijgen op veranderen door anders te kijken, denken en doen in de masterclass Organisatieontwikkeling en gedragsverandering. 

Tijdens deze vierdaagse, interactieve, masterclass worden je inzichten en handelingsmogelijkheden binnen organisatie-veranderprocessen vergroot vanuit het perspectief van de positieve psychologie. 

Interesse? Woon de webinar Organisatieontwikkeling en gedragsverandering bij!

Heb je interesse in de masterclass Organisatieontwikkeling en gedragsverandering en wil je graag meer weten? Ontdekken of de masterclass iets voor jou is? Volg dan de webinar Organisatieontwikkeling en gedragsverandering in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een halfuur vertellen we je meer over het belang en de inhoud van de masterclass. Uiteraard is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.

Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

 

Datum

23 oktober 2023
Docent: Titia Meijer
Locatie: Online, via Zoom
Tijd:
15:30

Wanneer?

Maandag 23 oktober van 15:30 tot 16:00 uur.