Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Positieve psychologie

Vergroot je veerkracht en welbevinden met positieve psychologie

Banner Webinar Positieve psychologie

Het klinkt misschien vreemd, maar gelukkig zijn kun je leren. Wetenschappelijk onderzoek naar positieve psychologie laat zien dat een groot deel van ons welbevinden te beïnvloeden is door cognitie en gedrag. Door te focussen op positieve ervaringen, welbevinden en positieve individuele eigenschappen verbeter je de kwaliteit van leven. En word je veerkrachtiger.

In de introducerende cursus Positieve Psychologie ga je, onder begeleiding van docent dr. Rinka van Zundert, dieper in op de achtergrond van positieve psychologie en het begrip 'geluk'. Je leert door middel van oefenen en het behandelen van opdrachten je eigen welbevinden, maar ook dat van anderen te vergroten. Deze cursus leert jou, vanuit de wetenschap, met een positieve mindset oplossingsgericht te werken aan problemen op je werk, bij collega's, leerlingen of cliënten. De volgende startdatum is 12 mei 2023.

Interesse? Woon de webinar Positieve psychologie bij!

Heb je interesse in de cursus Positieve psychologie en wil je graag meer weten? Ontdekken of de cursus iets voor jou is? Volg dan de webinar Positieve psychologie in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een halfuur vertellen we je meer over het belang en de inhoud van de cursus. Uiteraard is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.

Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

 

Datum

25 oktober 2023
Docent: Dr. Rinka van Zundert
Locatie: Online, via Zoom
Tijd:
15:30

Wanneer?

Woensdag 25 oktober van 15:30 tot 16:00 uur.