Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Psychologie van Organisatieverandering

Psychologie van Organisatieverandering 

Omgaan met talent | Leven Lang Ontwikkelen | Ontwikkeld door Radboud Universiteit

Een organisatie heeft tegenwoordig maar één zekerheid: ze zal constant moeten veranderen. Organisatieverandering blijkt in de praktijk niet gemakkelijk. Waarom is dit zo lastig? Deze vraag beantwoorden we in deze opleiding vanuit een bedrijfskundig perspectief, in combinatie met de nieuwste psychologische inzichten. Vanuit deze invalshoek speelt met name de wijze waarop een organisatie is ingericht een rol en wordt er vooral rekening gehouden met de structuur van de organisatie, normen, waarden en interne processen. Aandacht voor deze aspecten is van groot belang voor het succes van een verandertraject én daarom is er meer nodig.

Interesse? Neem deel aan de webinar!

 Heb je interesse en wil je graag deelnemen? Meld je dan aan via de knop 'aanmelden'. Deelname aan de webinar in de Leven Lang Ontwikkelen Week is geheel gratis.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.
 
Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Leren Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

 

 

Datum

27 oktober 2023
Docent: Jeroen Siebelt MSc
Locatie: Online, via Zoom
Tijd:
12:30

Data

Vrijdag 27 oktober van 12:30 tot 13:15 uur