Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar RITHA

 

Wil je je wetenschappelijke kennis op het gebied van signaleren, begeleiden en adviseren van hoogbegaafden in het onderwijs en in de adviespraktijk vergroten?

Cognitief talent leidt niet altijd vanzelf tot de daarbij passende  (school)prestaties. Binnen scholen en adviespraktijken is er daarom grote behoefte aan expertise op het gebied van hoogbegaafdheid om een optimale signalering en begeleiding van leerlingen en cliënten te borgen. Wil je inzicht krijgen in het identificeren en begeleiden van (soms nog niet zichtbare) mogelijkheden en onderwijsbehoeften van hoogbegaafde kinderen, jongeren en volwassenen? Kom dan meer te weten over deze state-of-the-art opleiding op het gebied van hoogbegaafdheid: de Radboud International Training on High Ability (RITHA), een ECHA gekwalificeerde opleiding.

Interesse? Woon het RITHA webinar bij!

Heb je interesse in de RITHA opleiding en wil je graag meer weten? Ontdekken of de opleiding iets voor jou is? Volg dan het RITHA webinar in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een half uur vertellen we je meer over het belang en de inhoud van de opleiding. Daarna is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.

Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

Datum

T.B.A.

Er zijn nog geen nieuwe startdata bekend. Wil je de nieuwe startdata zo snel mogelijk ontvangen? Klik dan op de knop 'houd me op de hoogte'.