Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Webinar Schoolpsycholoog

Maak het verschil binnen jouw school als schoolpsycholoog

Ben jij psycholoog of (ortho)pedagoog mét diagnostische aantekening? En wil jij het verschil maken binnen je school? Word schoolpsycholoog! Je werkterrein strekt zich uit over de volle breedte van individuele (leer)problematiek tot en met het (mede) bepalen van bovenschools beleid. Daarbij beslaat het de volledige onderwijsketen, van basisonderwijs tot en met hoger onderwijs, inclusief het middelbaar beroepsonderwijs en alles wat daartussen zit. Binnen dit spectrum krijgt je te maken met verschillende niveaus van vragen, variërend van preventie en signalering tot behandeling en verwijzing. In Nijmegen bieden we de tweejarige, duale postmaster opleiding tot Schoolpsycholoog aan in samenwerking met RINO Amsterdam. Op 28 augustus gaan we weer van start met een nieuwe opleidingsgroep.

Interesse? Woon de webinar Schoolpsycholoog bij!

Heb je interesse in de opleiding tot Schoolpsycholoog en wil je graag meer weten? Ontdekken of de opleiding iets voor jou is? Volg dan de webinar Schoolpsycholoog in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In een halfuur vertellen we je meer over de opzet en de visie van de opleiding. Uiteraard is er ook volop de ruimte om vragen te stellen. Deelname aan de webinar is geheel gratis, aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.
 
Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Ontwikkeln Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de opleiding tot Schoolpsycholoog? In dit artikel bepleitten onze hoofdopleiders waarom de schoolpsycholoog op alle niveaus bijdraagt aan een schoolsysteem. Alumna Gezina Topper vertelt je in dit interview waarom ze blij wordt van haar baan. Wil je nog meer horen over het werkveld en de opleiding? Beluister dan deze podcast van RINO Amsterdam waarin (oud-)cursisten en hoofdopleiders aan het woord komen. Informatie over de schoolpsycholoog in internationaal verband vind je via de International School Psychology Association (ISPA) en Network of European Psychologist in the Educational System (NEPES). Heb je vragen? Neem dan contact op met opleidingscoördinator drs. Annemarie Glorie via de knop hieronder of stel je vraag telefonisch (tel: 024 - 361 61 63).

Datum

13 februari 2023

Docent: Drs. Odeth Bloemberg
Locatie: Online, via Zoom

Wanneer?

Maandag 13 februari van 16:30 tot 17:00 uur.