RITHA Practitioner

De opleiding die in samenwerking met CED-Groep/Het ABC in Rotterdam wordt gegeven is de nieuwe, korte, variant; de RITHA Practitioner. In deze opleiding van 12 maanden leren professionals zoals leerkrachten, docenten, adviseurs, pedagogen of psychologen hoe het signaleren, begeleiden en adviseren van (hoog)begaafden in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en in de adviespraktijk werkt.

Blended werkwijze per 2020

Tijdens de opleiding tot RITHA Practitioner leren studenten zowel zelfstandig als samen met een groep: online in de leeromgeving en face-to-face in de twee seminars die aan het begin en in het midden van de opleiding gepland zijn. Voor het online leren is een goed ingerichte leeromgeving ontworpen, met studiemateriaal (artikelen en video’s), opdrachten, discussiefora, tests, quizzen en online meetings.

Wat levert het je op?

Studenten die de opleiding voltooid hebben, zijn na 1 jaar RITHA Practitioner en in het bezit van het internationaal erkende ECHA Certificaat. Studenten die vervolgens RITHA Specialist willen worden, kunnen instromen in de RITHA Specialist opleiding van RadboudCSW en alsnog het predicaat ‘Specialist’ en daarmee het ECHA Diploma behalen.

Belangstelling?

De beoogde start van de opleiding tot RITHA Practitioner in Rotterdam is 1 april 2020. Heeft u belangstelling voor deze opleiding, vul dan onderstaand formulier in. Binnenkort ontvangt u dan de RITHA Practitioner brochure. Voor verdere informatie neemt u contact op met opleidingscoördinator Lonneke Luycks via Lonneke.luycks@ru.nl of (024) 361 25 11.

Brochure aanvragen