Privacy heeft prioriteit voor RadboudCSW

Het RadboudCSW is zich er van bewust dat bezoekers van onze website, cliënten, cursisten en andere betrokkenen vertrouwen stelt in ons als het gaat om privacy. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy en persoonsgegevens te beschermen. Inmiddels hebben we een tekst op onze website geplaatst met daarin onze algemene uitgangspunten in een privacy statement.

Wet bescherming persoonsgegevens

Het RadboudCSW houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Naar aanleiding van de Europese wetswijziging zijn wij in transitie om per 25 mei 2018 te voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). 

Veilig werken met iPad

Het RadboudCSW heeft in het bijzonder aandacht voor het iPadgebruik door cursisten. Er is, zoals daar aangegeven wordt, een nieuwe instructie geschreven voor cursisten die tijdens hun opleiding een iPad gebruiken. Deze instructie zal op papier worden uitgedeeld bij opstartende groepen door coördinator/ondersteuner met expliciet het verzoek om de iPad in te stellen volgens onze aanwijzingen zodat de kansen op lekken van gegevens zo klein mogelijk wordt gemaakt.