Leerlingen toekomstgericht laten leren? Kom naar congres Donders ontmoet Onderwijs 2018!

 

Door: Yara Houtenbrink
Beeld: Marjolein van Diejen
 

Hoe sla je, als onderwijsprofessional, de brug tussen onderwijs en maatschappij in een steeds sneller veranderende wereld? Op Donders Ontmoet Onderwijs 2018 bieden toonaangevende wetenschappers dé handvatten om mee te groeien met innovatie in de klas. Het onderwijscongres wordt georganiseerd door Radboud Centrum Sociale Wetenschappen in samenwerking met de onderwijsexperts van de CED-Groep, en vindt plaats op woensdag 26 september a.s. in Congrescentrum Figi te Zeist. 

Onderwijsinnovatie is een hot topic. Deskundigen benadrukken constant de noodzaak van het investeren in onderwijsvernieuwing. Juíst in deze snelle, complexe tijd. Er vallen woorden als: toekomstgericht leren, 21st century skills, AGORA onderwijs of Bildung academie. Wat betekenen al deze termen eigenlijk? Waarom zijn ze juist nu zo belangrijk? En vooral: hoe integreer je hun betekenis het beste in uw eigen onderwijs? Dit jaar maakt onderwijscongres Donders ontmoet Onderwijs innovaties op het gebied van gepersonaliseerd leren en maatwerk in onderwijs tastbaarder. Bezoekers zullen aan het einde van de dag de handvatten aangereikt hebben gekregen om mee te groeien met deze innovaties.

Samenwerkende partners
Het Donders Insitute for Brain, Cognition and Behaviour in Nijmegen heeft als doel wetenschap en onderwijs te verbinden. Nieuwe inzichten worden voor jou tastbaar gemaakt. Dit jaar zal er nog een extra partner bijdragen aan het tastbaar maken van het verbinden van de wetenschap aan de praktijk. In samenwerking met de CED-Groep zullen wij je een inspirerende dag bezorgen!

Voor wie?
Ben jij leerkracht (PO, VO, MBO), orthopedagoog, onderwijskundige, onderwijsontwikkelaar, onderwijsbestuurder, of een andere onderwijsprofessional? Dan is dit hét congres om te bezoeken.

Vroegboekkorting
Klik hier voor meer informatie over het congres Donders Ontmoet Onderwijs 2018. Meld je je aan voor 1 juli 2018? Dan ontvang je een vroegboekkorting van €100,-! Je betaalt dan geen  €499,-, maar slechts  €399,-.

Meer informatie en aanmelden?
Er wordt accreditatie aangevraagd bij Register leraar en NVO OG – NIP K&J.  Meepraten op Twitter? Gebruik #DOO18.

Meer informatie of aanmelden gaat via onze website.