Donders ontmoet Onderwijs 2018 | Dagvoorzitter prof. dr. Harold Bekkering

Hoe sla je, als onderwijsprofessional, de brug tussen onderwijs en maatschappij in een steeds sneller veranderende wereld? Op Donders Ontmoet Onderwijs 2018 bieden toonaangevende wetenschappers handvatten om mee te groeien met innovatie in de klas. Het onderwijscongres wordt georganiseerd door Radboud Centrum Sociale Wetenschappen in samenwerking met de onderwijsexperts van de CED-Groep, en vindt plaats op woensdag 26 september a.s. in Congrescentrum Figi te Zeist. Dagvoorzitter Harold Bekkering geeft alvast een voorproefje.

 

Voor wie?
Ben jij leerkracht (PO, VO, MBO), orthopedagoog, onderwijskundige, onderwijsontwikkelaar, onderwijsbestuurder, of een andere onderwijsprofessional? Dan is dit hét congres om te bezoeken.

Donders ontmoet Onderwijs 2018

Congres Donders Ontmoet Onderwijs 2018 biedt onderwijsprofessionals heldere handvatten om mee te groeien met innovaties in de klas. Wetenschappers van het toonaangevende Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour in Nijmegen maken de nieuwste ontwikkelingen voor jou tastbaar. Maar ook praktijkexperts laten hun licht schijnen op onderwerpen als: maatwerk in de klas, onderwijstechnologie en onderwijskunstenaarschap.    
 
De dagvoorzitter van Donders Ontmoet Onderwijs 2018 is prof. dr. Harold Bekkering. Als hoogleraar Cognitieve Psychologie, lid wetenschappelijke adviesraad AGORA scholen en Principal Investigator bij het Donders Institute zorgt hij dat de inhoud van het programma zo goed mogelijk tot zijn recht komt. 
 
Voor Donders ontmoet Onderwijs 2018 wordt accreditatie aangevraagd bij Register leraar en NVO OG – NIP K&J. Meer informatie of aanmelden gaat via onze website.