Marc Verbraak 12,5 jaar hoofdopleider gz-opleiding


Al 12,5 jaar mag het SPON en RadboudCSW rekenen op de inzet en kwaliteit van Marc Verbraak als hoofdopleider voor onze opleiding tot gz-psycholoog. Een moment dat we daarom zeker niet voorbij hebben laten gaan. Op maandag 2 juli heeft Marc daarom een verrassend overleg gehad met een flash mob ingezet door zijn collega’s en genoten van een heerlijke taart.

Hoewel Marc dacht dat hiermee zijn jubileum was gevierd, hadden we nog meer voor hem in petto. In aansluiting op de visitatiedagen voor gz en pt, hebben we zijn 12,5-jarig jubileum voortgezet met een feestelijk diner. Naast een warme persoonlijke toespraak van Wiede Vissers, nam Marc ook cadeaus in ontvangst. We zijn blij dat Marc dit jubileum met ons heeft kunnen vieren en hopen dat wij nog lang in zijn ervaring, kennis en expertise kunnen delen.

Prof. dr. Marc Verbraak is klinisch psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut en  bijzonder hoogleraar gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit. Naast hoofdopleider van de opleiding tot gz-psycholoog aan RadboudCSW, is hij verbonden aan Pro Persona als hoofd van verschillende zorgprogramma’s.

In BIGmagazine spreekt Marc met Tonnie Prinsen, p-opleider bij de Dimence groep, over de toekomst van de Nijmeegse gz-opleiding. Je kunt hier het magazine downloaden.