Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

Doe mee en kies uit meer dan 60 inspirerende sessies tijdens de Radboud Onderwijsdagen!

Tijdens de Radboud Onderwijsdagen van 27 januari tot en met 30 januari organiseert de Radboud Universiteit meer dan 60 workshops, theatersessies, lezingen en een hackathon voor docenten én studenten. Ontsnap uit de escaperoom Toetsing, laat je activeren met nieuwe werkvormen en bezoek een lunchpraatje in jouw faculteit. Alle sessies vinden plaats op de faculteit en op Thomas van Aquinostraat 1. Ook docenten en cursisten van het RadboudCSW zijn van harte welkom!

Een greep uit het programma:

  • Op maandag 27 januari om 11:30 uur trappen we de Onderwijsdagen af met de expositie ‘what if…Dromen over onderwijs’ waarin veertien docenten vertellen over hun ideaalbeeld voor het onderwijs aan de Radboud Universiteit.
  • Denk op dinsdag mee over duurzaamheid in het onderwijs. Laat je door studenten bijpraten over autonomie in het onderwijs, maak kennis met upward feedback of sluit aan bij een van de sessies over samenwerkend leren.
  • Woensdag kun je deelnemen aan workshops over stagebegeleiding, kennisclips en een hackathon over het thema duurzaamheid in het onderwijs.
  • Donderdag is de ‘traditionele’ congresdag met twee sessierondes vol workshops, een keynote over Rewarding teaching door onderzoekster Ruth Graham en de opening van het Radboud Teaching and Learning Centre. We sluiten de dag af met een feestelijke borrel.

Radboud OnderwijsdagenKijk voor het hele programma op www.ru.nl/onderwijsdagen en schrijf je in!

Tip: Kom je er niet in één keer uit, schrijf je dan in en voeg op een later moment extra sessies toe aan je inschrijving. Óf bekijk de aanraders van de organisatie, waaronder aanjager docentontwikkeling Frank Léoné van het Radboud Teaching and Learning Centre.