Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op https://ru.nl/rcsw.

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

Jan Derksen opent Leven Lang Ontwikkelen Week met lezing over narcisme op de werkvloer

Op 23 oktober opent emeritus hoogleraar Jan Derksen de Leven Lang Ontwikkelen Week met een lunchwebinar over hoe gezond om te gaan met de eigen narcistische fantasieën op de werkvloer. Tijdens deze webinar vertelt Jan hoe je in psychologisch opzicht, levend in een narcistische cultuur, gezond kunt blijven. Jan dient je de onbewuste fantasieën op, die jouw professionele ambities vormgeven. Bovendien helpt hij je deze recht in de ogen te kijken. Deze lezing vormt de aftrap van de Leven Lang Ontwikkelen Week, die plaatsvindt van 23 tot en met 27 oktober 2023. De webinar is te volgen via onze livestream. Deelname is gratis en aanmelden gaat via onze website. 

Meld je aan

Over Jan Derksen

Jan DerksenJan Derksen was als universitair hoofddocent psychodiagnostiek verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en als hoogleraar psychodynamische psychotherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Daarnaast is werkzaam als docent bij de KP/PT-opleiding van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen. Hij is ook (mede)psychologenpraktijkhouder (Psychologenpraktijk Derksen & Klein Herenbrink). Hij schrijft over actuele wetenschappelijke en maatschappelijke onderwerpen voor o.a. NRC Handelsblad, de Volkskrant en Trouw, en is actief voor diverse discussiefora. Voor Psychologie Magazine geeft hij advies aan lezers over narcisme.

Leven Lang Ontwikkelen Week

Vier keer per jaar organiseert het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen in samenwerking met Radboud Academy de Leven Lang Ontwikkelen Week. Tijdens deze week volg je geheel kosteloos en vrijblijvend webinars van een halfuur over verschillende cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals van de Radboud Universiteit. Het volledige programma, met onder andere webinars over Schematherapie, Organisatieontwikkeling & gedragsverandering, Positieve Psychologie, Hoogbegaafdheid in Onderwijs en Zorg bekijk je op deze pagina. Alle webinars worden online gegeven, zodat je vanaf thuis, je werkplek of zelfs onderweg mee kan luisteren. Zien we jou tijdens de Leven Lang Ontwikkelen Week (23 tot en met 27 oktober 2023)?