Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Jezelf blijven uitdagen? Kom in beweging tijdens de gratis openingsessie van de Leven Lang Ontwikkelen Week

De wereld staat niet stil. Veranderingen en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. Als professional is het dan ook essentieel om jezelf continu uit te dagen en verder te ontwikkelen. Je hele leven lang, ook ná afstuderen. Alleen zo blijf je van waarde en kun je blijvend een bijdrage doen aan onze veerkrachtige samenleving. Maak daarom in de Leven Lang Ontwikkelen Week van 17 t/m 21 april kennis met het bij- en nascholingsaanbod van de Radboud Universiteit en ontdek waar jouw volgende uitdaging ligt. We trappen af met een inspiratiesessie over bewegen en positieve gedragsverandering op vrijdag 14 april!

Leven Lang Ontwikkelen Week

Gedragsonderzoeker Sven van As neemt je tijdens zijn korte lunchwebinar mee in de wereld van gedragsverandering en geeft praktische tips om jezelf en anderen in beweging te krijgen én te houden. Dit webinar is, net als onze andere webinars, online te volgen via onze livestream. Lees meer. 

Online webinars

Tijdens de Leven Lang Ontwikkelen Week week volg je geheel kosteloos en vrijblijvend korte webinars van een halfuur over verschillende cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals van de Radboud Universiteit. Het volledige programma, met onder andere webinars over Organisatieontwikkeling & gedragsverandering, Positieve Psychologie, Hoogbegaafdheid en Ruimte voor bewegen,  bekijk je op deze pagina. Alle webinars worden online gegeven, zodat je vanaf thuis, je werkplek of zelfs onderweg mee kan luisteren. Zien we jou in de Leven Lang Ontwikkelen Week?

Zin in een leven lang ontwikkelen?

Wist je dat het vanaf 1 maart 2022 mogelijk is om STAP-budget aan de vragen bij Rijksoverheid? Deze subsidie van € 1000,- per jaar geeft werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid zich verder te scholen en te ontwikkelen, om zo flexibel te blijven op de arbeidsmarkt. Je kunt het STAP-budget gebruiken voor verschillende cursussen en trainingen van de Radboud Universiteit! Zes keer per jaar heb je de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen. Een mooie kans om jezelf uit te dagen en iets nieuws te leren! Volg het stappenplan op de website om het STAP-budget aan te vragen.