Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op https://ru.nl/rcsw.

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

KP | Afscheid van hoofddocent groepsdynamica drs. José van Reijen

Op de laatste lesdag van de opleiding tot Klinisch Psycholoog, die gelukkig fysiek kon plaatsvinden bij het RadboudCSW, heeft het onderwijsteam drs. José van Reijen in de bloemetjes gezet en haar hartelijk bedankt voor haar jarenlange inzet.

Afscheid drs José van ReijenJosé is jarenlang betrokken geweest bij de opleidingen en heeft de module groepsdynamica op een verdiepend niveau gebracht. We zijn haar zeer dankbaar voor haar inspanningen.

Ze maakt nu tijd voor andere dingen, wat dichter bij huis. Inmiddels hebben we gelukkig ook weer een nieuwe hoofddocent groepsdynamica, drs. Katelijne Robbertz, klinisch psycholoog en psychotherapeut en opleider NVGP. Zij is tevens hoofddocent groepsdynamica binnen de GZ-opleiding.

Over onze opleiding tot Klinisch Psycholoog

De Nijmeegse opleiding tot Klinisch Psycholoog wordt gekenmerkt door de integratie van wetenschappelijke kennis, klinisch leiderschap en persoonlijk vakmanschap. Bij het RadboudCSW kun je de kp-opleiding Volwassenen & Ouderen (V&O) volgen; de volledige vierjarige variant voor gz-psychologen en de verkorte, driejarige variant voor gz-psychologen die tevens al psychotherapeut zijn. Meer informatie over de opleiding vind je hier