Nieuwsbrief 13/03/2017

Nieuwsbrief 13/03/2017
Cor de Jong

Een dubbelinterview van RadboudCSW-blogster Madelief Lenders met prof. dr. Cor de Jong en drs. Mary Janssen van Raay naar aanleiding van het overdragen van het hoofdopleiderschap van Cor aan Mary voor de opleiding ‘Master in Addiction Medicine’.

Het publiek van Donders Ontmoet Onderwijs 2015: 'Het talige brein'

De datum voor de nieuwe editie van het succesvolle congres Donders ontmoet Onderwijs 2017 is bekend. Op 27 september 2017 vindt het congres, dat een samenwerking is tussen het RadboudCSW en het state-of-the-art onderzoeksinstituut Donders, plaats in De Lindenberg, Nijmegen.

Mariska van Griend

De eerste piogs van de vernieuwde gz-opleiding begonnen aan de startweek. Piog Giullitta Anthony maakte een vlog over haar ervaringen met de opleiding tot nu toe.

De onderzoeksresultaten van RadboudCSW-docenten Arnt Schellekens en Jan Derksen waren afgelopen maanden nieuws in de nationale media. Zo pakte onder andere actualiteitenprogramma's Jinek en Kennis van Nu groot uit met hun conclusies.

De eenzame astronaut - theatervoorstelling van een ex-psychiatrisch patient
De rubriek De Terugblik staat stil bij evenementen die de afgelopen maanden door het RadboudCSW zijn georganiseerd.
De rubriek De Terugblik staat stil bij evenementen die de afgelopen maanden door het RadboudCSW zijn georganiseerd. Met dit keer: Startconferentie nieuwe opleidingsgroep klinisch psychologen, tientallen afgestudeerden namen hun diploma in ontvangst.
Linda Reus

Dr. Linda Reus en Sonja Graafstaal verzorgen vanaf 10 mei de cursus InteractieMethodiek voor Relationele Ontwikkeling.

Wilt u, net als alumna Simone de Hond, de opleiding tot Schoolpsycholoog volgen?