Nieuwsbrief 18/09/2017

Monic Schrijvelaars

RadboudCSW-directeur Monic Schijvenaars opent studiejaar 2017-2018: een jaar waarin we het debat aangaan over de betekenis en de toekomst van het postacademisch opleiden. 

Door: MONIC SCHIJVENAARS

Het onderzoek van ECHA-docenten Sven Mathijssen en Lianne Hoogeveen was afgelopen maand nieuws in nationale én internationale media. Jeugdpsychiater en docent 'Angst- en Stemmingsstoornissen' Jet Roobol laat in de Volkskrant haar licht schijnen op mogelijke oorzaken voor falen van jeugdpsychiatrie in Nederland. RadboudCSW-huisfilosoof Jan Bransen schrijft een bevlogen opiniestuk in onderwijsmagazine Van 12 tot 18

De rubriek De Terugblik staat stil bij evenementen die de afgelopen maanden door het RadboudCSW zijn georganiseerd. Met dit keer: de startweek van de gz-opleiding. 
Foto's: SABRINA DUITS

RadboudCSW stelde dit jaar 40.000 euro beschikbaar voor innovatieve ideeën over de verbinding tussen wetenschap en het werkveld. De aanvragen zijn beoordeeld en er zijn drie winnaars gekozen.

Dr. Johan Karremans is een van de gepromoveerde en gecertificeerde docenten van de training 'Mindfulness voor psychologen', die dit jaar voor het eerst bij het RadboudCSW start.

Op 8 september kwam de BIG-brede en nieuwe examencommissie voor de allereerste keer bij elkaar. Waarom deze nieuwe examencommissie? En wie zijn de vijf enthousiaste leden van deze commissie? Lees mee!

Het RadboudCSW is zich er van bewust dat bezoekers van onze website, cliënten, cursisten en andere betrokkenen vertrouwen stelt in ons als het gaat om privacy. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy en persoonsgegevens te beschermen.