Nijcare Symposium 2018

Behandeling van comorbiditeit bij angst en depressie

Algemene informatie

Datum

Donderdag 14 juni 2018 van 9.15 – 17.15 uur

Locatie

De Lindenberg Nijmegen
Ridderstraat 23
6511 TM, Nijmegen

De Lindenberg is vanaf het Centraal Station te voet in 15 minuten te bereiken, ook gaan diverse buslijnen richting de Lindenberg. Uitstappen bij halte Valkhof, vervolgens de Hoogstraat inlopen. 
Komt u met de auto dan raden wij u aan gebruik te maken van het Transferium in Nijmegen Noord. In het centrum van Nijmegen zijn diverse parkeergarages, P3 Kelfkensbos is dichtbij de Lindenberg.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij FGzPt, NVvP, NVP, VGCt, NIP K&J/ NVO OG en V&VN. 

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen €250 per deelnemer. Dit bedrag is inclusief documentatie, koffie/thee, lunch en netwerkborrel. Facturering geschiedt onder het 0% BTW tarief. 

De volgende kortingsactie is van toepassing:

Bring a friend korting. U én uw collega's en/of kennissen krijgen 10% korting op de deelnameprijs en betalen €225,-. U vult afzonderlijk uw aanmeldformulier in en geeft de naam van uw kennis op.

Algemene voorwaarden

Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij uiterlijk 4 weken voor aanvang een bevestiging, factuur en routebeschrijving. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. RadboudCSW behoudt zich het recht voor de locatie en het programma van het congres te wijzigen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering

Annulering is, uitsluitend per e-mail mogelijk. Bij annulering tot twee maanden voor aanvang van het symposium brengen wij u € 50,00 administratiekosten in rekening. Bij annulering tussen de één en twee maanden voor aanvang van het symposium brengen wij u 25% van de prijs in rekening. Bij annulering tussen één en vier weken voor aanvang van het congres brengen wij u 50% van de prijs in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u de volledige prijs verschuldigd, behoudens bijzondere omstandigheden ter beoordeling door Radboud Centrum Sociale Wetenschappen.

Indien u onverwachts verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.

Partners

Het symposium wordt wordt georganiseerd door het Nijmegen Centre for Anxiety and Affective disorders Research and Expertise (NijCa²re) in samenwerking met Radboud Centrum Sociale Wetenschappen.

NijCa²re is het samenwerkingsverband tussen:

MELD JE HIER AAN

Info

 

 

Nijcare Symposium 2018

Donderdag 14 juni
9.15 – 17.15 uur

Congreslocatie

De Lindenberg Nijmegen
Ridderstraat 23
6511 TM, Nijmegen

In samenwerking met

Contact

Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Toernooiveld 5
6525 ED NIJMEGEN

E: rcsw@ru.nl
T: (024) 361 25 11
I: www.rcsw.nl