Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Over ons

Wij zijn het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen, Opleiders in Mens & Maatschappij. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij postinitiële (BIG-)opleidingen voor gedragswetenschappers. Wij hebben een sterke focus op kwaliteitszorg en werken continu aan het ontwikkelen en verbeteren van onze opleidingen. Door onze verbondenheid aan de universiteit zitten wij dicht op de ontwikkeling van nieuwe kennis. Door deze kennis te vertalen naar praktische inzichten vormen wij de schakel tussen de wetenschap en de praktijk. Het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen is een persoonlijke organisatie waar wij veel waarde hechten aan een goede samenwerking en een open sfeer. 

Opleiders in Mens & Maatschappij

Ons centrum creëert een krachtige en inspirerende leeromgeving door (wetenschappelijke) kennis en praktijkervaring te combineren. Dit doen wij door intensief samen te werken met ruim tweehonderd praktijkinstellingen en ervaren en bevlogen docenten afkomstig uit praktijk en wetenschap. Bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Dit is wat ons opleiders in Mens & Maatschappij maakt.

Leven Lang Ontwikkelen onder één dak

De Radboud Universiteit is een betrouwbare leeromgeving waar mensen zich samen kunnen blijven ontwikkelen. Naast het onderwijsaanbod van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen biedt de universiteit nog een brede waaier aan (andere) disciplines. Radboud Academy brengt de jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen gericht op de diverse vakgebieden voor je samen. Of je nu science based kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren of nieuwe inzichten wilt verwerven met vakgenoten. Verruim je blik met ons rijke palet aan bij- en nascholing en blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving!

Keep learning, stay curious!