Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Warning message

You must login to view this form.

Opleidingsplaatsen aanvragen

Wilt u nieuwe BIG-professionals opleiden en heeft uw instelling of het samenwerkingsverband van instellingen erkenning als praktijkopleidingsplaats voor het betreffende beroep? Dan kunt u, na eerst te zijn ingelogd, met het webformulier het gewenst aantal plaatsen bij ons aanvragen. Log hier in of maak een account aan. Als u bent ingelogd, kunt u (hieronder) uw opleidingsplaats(en) aanvragen.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor GZ, PT of KP 2023 aanmelden?

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2022 plaatsen aanvragen voor de opleidingen die in 2023 van start gaan; deze plaatsen komen nog in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage van 2023.

Wilt u een aanmelding doen voor 2022? Dit betreft een na-aanmelding omdat de deadline van 1 maart verstreken is. De plaats komt mogelijk nog wel in aanmerking voor start in één van onze lesgroepen maar komt niet meer in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor OG 2022 aanmelden?

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2021 plaatsen aanvragen voor de opleiding die in 2022 van start gaat; deze plaatsen komen niet in aanmerking voor een beschikbaarheidsbijdrage. Wilt u graag een opleidingsplaats maar bent u nog niet erkend om op te leiden voor OG? Dan vragen wij toch uw wens kenbaar te maken en zullen wij contact met u opnemen.

Contact

Wilt u opleidingsplaatsen terugtrekken? Neem dan contact met ons op via de mail: opleidingsplaatsrcsw@ru.nl

Meer informatie of vragen?
Neem dan contact op met Lisan Lensen:
(024) 361 61 63
opleidingsplaatsrcsw@ru.nl