Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

Privacy, het gebruik van onze webdiensten en het opslaan van persoonsgegevens

Wanneer u zich via een digitaal inschrijfformulier aanmeldt voor een van onze opleidingen, cursussen of congressen vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd, in lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens

U contacteert ons via aanmeldformulier of e-mail

Wanneer u een aanmeldformulier voor een opleiding, cursus of congres of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Daarnaast slaan we uw IP-adres op. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken zo goed mogelijk te beantwoorden.

Deze gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd, in lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens. Wij zullen deze gegevens niet combineren met eventuele andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken, en verstrekken deze informatie niet aan derden.

Wij contacteren u via onze nieuwsbrief

Wij houden u graag op de hoogte van ons onderwijsaanbod dat past bij uw interesses. Dat doen wij onder andere via de RadboudCSW Nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief verstrekken wij alleen aan onze cursisten en alumni. Andere geïntereseerden kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden via onze website. Wij vragen u dan uw naam en e-mailadres in te voeren. Daarnaast slaan we uw IP-adres op. Dit maakt het mogelijk om uw verzoek te beantwoorden.

Deze gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd, in lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens. Wij zullen deze gegevens niet combineren met eventuele andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken, en verstrekken deze informatie niet aan derden.

Aanpassen/uitschrijven RCSW Nieuwsbrief

Onderaan iedere RadboudCSW Nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u ons het beste een e-mail sturen.