Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op https://ru.nl/rcsw.

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

RITHA (NL) selectieprocedure

Beste kandidaat,

Bedankt voor je interesse in de Radboud International Training on High Ability (RITHA), een (ECHA gekwalificeerde) opleiding op het gebied van hoogbegaafdheid.

 

RITHA Practitioner
Als RITHA student volg je in twaalf maanden drie onderwijsblokken over de fundamenten en kernthema’s van en wetenschappelijke inzichten over hoogbegaafdheid. Na afronding ontvang je een certificaat en mag je jezelf RITHA Practitioner noemen.
 
RITHA Specialist
Daarna is er de mogelijkheid om door te stromen in opleiding tot RITHA Specialist. In opnieuw twaalf maanden werk je, onder individuele begeleiding van een supervisor, aan een wetenschappelijk onderbouwd eindproduct. Na afloop mag jij je RITHA- en ECHA-Specialist in Gifted Education noemen.

 

Selectieprocedure
Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de selectieprocedure aan de hand van je CV en een korte motivatie. Geef ook aan wanneer je zou willen starten met de opleiding, en of je je wilt inschrijven voor het 12 maanden traject (RITHA Practitioner) of het 24 maanden traject (RITHA Specialist).

Na het invullen van het formulier ontvang je een automatische bevestiging. Binnen 10 werkdagen ontvang je terugkoppeling over je toelating. Let op; tijdens schoolvakanties kan dit wat langer duren i.v.m. afwezigheid collega's.

 

Heb je nog vragen/opmerkingen of heb je geen automatische bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@rcsw.nl

Let op! Het inschrijven voor de selectieprocedure betekent nog geen inschrijving voor de opleiding. Wanneer je bent toegelaten tot de opleiding, ontvang je het aanmeldformulier waarmee je je aanmelding voor de opleiding definitief kunt maken.

Om SPAM problemen te voorkomen, kunnen wij alleen persoonsgebonden email adressen verwerken voor aanmelding. Zogenaamde "role based email adressen" als info@ of admin@ etc. kunnen wij helaas niet accepteren. 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 20 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png rtf pdf doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 50 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf doc docx ppt pptx avi mov.