Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Aanmelden Neuropsychologische diagnostiek bij kinderen en jeugdigen

Wat leuk dat je je aanmeldt voor de cursus Neuropsychologische Diagnostiek bij Kind en Jeugdigen. 

Om SPAM problemen te voorkomen, kunnen wij alleen persoonsgebonden email adressen verwerken voor aanmelding. Zogenaamde "role based email adressen" als info@ of admin@ etc. kunnen wij helaas niet accepteren. 

Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens
Financiële gegevens
Als je gebruik maakt van het STAP-budget zullen wij (na goedkeuring van het UWV) het volledige bedrag van € 695,- declareren. Voor meer info zie: https://www.stapuwv.nl/. Let op: De deadline voor het aanvragen van het STAP-budget is uiterlijk twee werkdagen vóór het openen van het eerstvolgende tijdvak. Aanvragen die wij na deze deadline ontvangen kunnen wij mogelijk niet meer behandelen, waardoor je het STAP-aanmeldbewijs niet op tijd ontvangt voor het openen van het tijdvak. Bijv.: stel het tijdvak opent op donderdag 1 september om 10:00 uur, dan kun je uiterlijk tot dinsdag 30 augustus 10:00 uur je STAP-budget aanvraag indienen om zekerheid te hebben dat je het aanmeldbewijs op tijd ontvangt.

Als je gebruik maakt van het STAP-budget en je aanvraag is gehonoreerd ontvang je geen korting en wordt het normale tarief (aan het UWV) in rekening gebracht. Je dient op de STAP-aanvraag dan ook het normale tarief te vermelden.

Als je STAP-aanvraag niet is gehonoreerd en je alsnog wil deelnemen wordt de korting wel verrekend.

Zakelijke adresgegevens
Aanvullende informatie
Algemene voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie over o.a. ons annuleringsbeleid en eventuele annuleringskosten. Tevens willen we je graag wijzen op het privacystatement.

Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden wanneer je je aanmeldt.