Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op ru.nl/rcsw

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

Leven Lang Ontwikkelen

Banner LLO-week | 12 tot 16 juni 2023

Wil jij als professional een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven leveren aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te ontwikkelen, je hele leven lang. Om jou te laten zien waar je je in kan laten bij- en nascholen organiseert de Radboud Universiteit twee keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze week volg je inspiratiesessies en krijg je de kans om informatieve webinars te volgen over opleidingen en cursussen die jou verder helpen in je loopbaan. Geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Najaarseditie Leven Lang Ontwikkelen

Wil je op de hoogte worden gehouden over de volgende Leven Lang Ontwikkelen Week? Vul dan het interesseformulier in. Zodra we het programma rond hebben, informeren wij je hierover. 

Interesseformulier Leven Lang Ontwikkelen 

 

Leven Lang Ontwikkelen bij de Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is een betrouwbare leeromgeving waar mensen zich samen kunnen blijven ontwikkelen. Naast het onderwijsaanbod van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen biedt de universiteit nog een brede waaier aan (andere) disciplines.Radboud Academy brengt jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen gericht op de diverse vakgebieden voor je samen. Of je nu science based kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren of nieuwe inzichten wilt verwerven met vakgenoten. Verruim je blik met ons rijke palet aan bij- en nascholing en blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving!