Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Aanmelden Positieve Psychologie

Aanmelden voor de cursus Positieve Psychologie van de Radboud Universiteit, kan via onderstaand formulier. Voor vragen mail je info@rcsw.nl
 
Om SPAM problemen te voorkomen, kunnen wij alleen persoonsgebonden email adressen verwerken voor aanmelding. Zogenaamde "role based email adressen" als info@ of admin@ etc. kunnen wij helaas niet accepteren. 

 

Persoonlijke gegevens
Zakelijke gegevens
Factuur gegevens
Als je gebruik maakt van het STAP-budget zullen wij (na goedkeuring van het UWV) € 750 declareren. Voor meer info zie: https://www.stapuwv.nl/. Let op: De deadline voor het aanvragen van het STAP-budget is uiterlijk twee werkdagen vóór het openen van het eerstvolgende tijdvak. Aanvragen die wij na deze deadline ontvangen kunnen wij mogelijk niet meer behandelen, waardoor je het STAP-aanmeldbewijs niet op tijd ontvangt voor het openen van het tijdvak. Bijv.: stel het tijdvak opent op donderdag 1 september om 10:00 uur, dan kun je uiterlijk tot dinsdag 30 augustus 10:00 uur je STAP-budget aanvraag indienen om zekerheid te hebben dat je het aanmeldbewijs op tijd ontvangt.
Zakelijke adresgegevens
Aanvullende informatie
Algemene voorwaarden

Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Klik op de link van de algemene voorwaarden voor meer informatie over o.a. ons annuleringsbeleid en eventuele annuleringskosten. Tevens willen we je graag wijzen op het privacystatement.