Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

Leven Lang Ontwikkelen

Banner LLO-week | 12 tot 16 juni 2023

Waarom stoppen met leren?

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven leveren aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Wil je al heel lang die ene cursus of opleiding volgen die jou helpt binnen jouw loopbaan? Dit is het moment! 

Om jou te laten zien waar je je dan precies in kan laten bij- en nascholen, organiseert de Radboud Universiteit vier keer per jaar de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De volgende Leven Lang Ontwikkelen Week vindt plaats van 23 t/m 27 okt. Nieuwsgierig naar het gehele programma? We houden je graag op de hoogte!

 

Inspiratiesessie met Jan Derksen

Portret Jan DerksenHeb jij een wat arrogante collega, 'n tikkeltje ijdel en altijd druk met succes? Dikke kans dat je deze persoon bestempelt als 'narcist'. Maar hoe narcistisch ben jij zelf eigenlijk? Laat je op maandag 23 oktober 12:00 - 13:00u inspireren door narcisme-expert dr. Jan Derksen. In zijn lunchwebinar neemt hij je mee in de wereld van narcisme en geeft praktische tips om je narcistische fantasiëen op positieve wijze in te zetten op de werkvloer. Dit online webinar is tevens de aftrap van de Leven Lang Ontwikkelen Week en is gratis te volgen via onze livestream. 

 

Leven Lang Ontwikkelen bij de Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit is een betrouwbare leeromgeving waar mensen zich samen kunnen blijven ontwikkelen. Naast het onderwijsaanbod van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen biedt de universiteit nog een brede waaier aan (andere) disciplines.Radboud Academy brengt jaarlijks gemiddeld 750 cursussen, trainingen en lezingen gericht op de diverse vakgebieden voor je samen. Of je nu science based kennis wilt opdoen, praktische vaardigheden wilt bijspijkeren of nieuwe inzichten wilt verwerven met vakgenoten. Verruim je blik met ons rijke palet aan bij- en nascholing en blijf van betekenis in deze snel veranderende samenleving!