Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op ru.nl/rcsw

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

 

Aanmelden webinars Leven Lang Ontwikkelen Week

Leuk dat je je wil aanmelden voor het High Ability Magazine en/of de informatiebijeenkomst

Om SPAM problemen te voorkomen, kunnen wij alleen persoonsgebonden email-adressen verwerken voor aanmelding. Zogenaamde "role-based email-adressen" als info@ of admin@ etc. kunnen wij helaas niet accepteren. 

Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacystatement om de inschrijving voor de gratis webinar(s) af te ronden. Door je in te schrijven, geef je ons toestemming om je over het betreffende onderwerp informatie toe te sturen. Hiervoor kan jij je altijd afmelden. Als onderdeel van de inschrijving geef je tevens toestemming dat wij jouw persoonsgegevens delen met de aan de Radboud Universiteit en het RadboudUMC gelieerde onderwijsinstellingen: Radboud Academy, Radboud Management AcademyRadboud Into LanguagesRadboudumc Centrum voor Mindfulness (alleen van toepassing indien jij je inschrijft voor webinars van deze onderwijsinstellingen).