Waarschuwingsbericht

U moet inloggen of registreren om dit formulier te kunnen bekijken.

Opleidingsplaatsen aanvragen

Wilt u nieuwe BIG-professionals opleiden en heeft uw instelling of het samenwerkingsverband van instellingen erkenning als praktijkopleidingsplaats voor het betreffende beroep? Dan kunt u, na eerst te zijn ingelogd, met het webformulier het gewenst aantal plaatsen bij ons aanvragen. Log hier in of maak een account aan. Als u bent ingelogd, kunt u (hieronder) uw opleidingsplaats(en) aanvragen.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor GZ, PT of KP 2021 aanmelden?

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2020 plaatsen aanvragen voor de opleidingen die in 2021van start gaan; deze plaatsen komen nog in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage 2021.

Wilt u een aanmelding doen voor 2020? Dan betreft het een na-aanmelding omdat onze deadline van 1 maart 2019 inmiddels verstreken is. De plaats komt mogelijk nog wel in aanmerking voor start in één van onze lesgroepen maar komt niet meer in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor OG 2021 aanmelden?

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2020 plaatsen aanvragen voor de opleiding die in 2021 van start gaat; deze OG plaatsen komen niet in aanmerking voor een beschikbaarheidsbijdrage.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor de GZ aanmelden in het kader van de 100 extra gz-opleidingsplaatsen 2020? 

Praktijkopleidingsinstellingen die al in 2020 opleiden zijn door TOP-opleidingsplaatsen begin januari 2020 geïnformeerd over de mogelijkheid extra plaatsen aan te melden die alsnog in aanmerking komen voor een beschikbaarheidsbijdrage. Zie http://top-opleidingsplaatsen.nl/wp-content/uploads/2019/12/Nieuwsbrief-TOP-Opleidingsplaatsen-20-december-2019.pdf

Wilt u hiervoor een opleidingsplaats aanmelden? Dat kan tot 30 januari middels de keuze 'Na-aanmelding GZ in 2020 in het kader van de extra toewijzing van 100 opleidingsplaatsen door VWS'.

 

Contact

Wilt u opleidingsplaatsen terugtrekken? Neem dan contact met ons op via de mail: opleidingsplaatsrcsw@ru.nl

Meer informatie of vragen?
Neem dan contact op met Lisan Lensen:
(024) 361 25 11
opleidingsplaatsrcsw@ru.nl