Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Opleiders in Mens en Maatschappij

Warning message

You must login or register to view this form.

Opleidingsplaatsen aanvragen

Wilt u nieuwe BIG-professionals opleiden en heeft uw instelling of het samenwerkingsverband van instellingen erkenning als praktijkopleidingsplaats voor het betreffende beroep? Dan kunt u, na eerst te zijn ingelogd, met het webformulier het gewenst aantal plaatsen bij ons aanvragen. Log hier in of maak een account aan. Als u bent ingelogd, kunt u (hieronder) uw opleidingsplaats(en) aanvragen.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor GZ, PT of KP 2022 aanmelden?

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2021 plaatsen aanvragen voor de opleidingen die in 2022 van start gaan; deze plaatsen komen nog in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage 2022.

Wilt u een aanmelding doen voor 2021? Dan betreft het een na-aanmelding omdat onze deadline van 1 maart 2020 inmiddels verstreken is. De plaats komt mogelijk nog wel in aanmerking voor start in één van onze lesgroepen maar komt niet meer in aanmerking voor de beschikbaarheidsbijdrage.

Wilt u een praktijkopleidingsplaats voor OG 2021 aanmelden?

U kunt nog plaatsen aanvragen voor de opleiding die in 2021 van start gaat; deze OG plaatsen komen niet in aanmerking voor een beschikbaarheidsbijdrage.

Contact

Wilt u opleidingsplaatsen terugtrekken? Neem dan contact met ons op via de mail: opleidingsplaatsrcsw@ru.nl

Meer informatie of vragen?
Neem dan contact op met Lisan Lensen:
(024) 361 25 11
opleidingsplaatsrcsw@ru.nl