Het academisch jaar 2018-2019 is geopend!

Het academisch jaar is 7 september in stijl geopend voor de SPON BIG-opleidingen. In Arthouse Lux werden opleiders, studenten van de GZ-opleiding, bestuurders en medewerkers van de BIG-opleidingen welkom geheten door prof.dr. Marc Verbraak, hoofdopleider van de GZ-opleiding.

Hij feliciteerde de aanwezigen met de verjaardag van zowel de universiteit (95 jaar) als de Gz-opleiding (20 jaar). Inmiddels zijn er door Marc Verbraak en zijn collega’s in het land en het veld zo’n 15.000 gz-psychologen opgeleid en neemt het aantal gz-psychologen dat de reguliere gz-opleiding heeft gedaan, toe.

Onder het motto (van de universiteit): change perspective gaf vervolgens bedrijfseconoom en auteur van marketing en managementboeken, Jos Burgers een luchtige presentatie over klantgerichtheid. Over wat mensen echt willen (gaten en boren) en de waarde van behandelprotocollen in de psychologie. Burgers liet tussen de grappen door overtuigend zien dat ook psychologen maar beter goed naar hun klanten kunnen luisteren. Niet alleen omdat dat hun vak is, maar vooral ook omdat dan het klantvertrouwen toeneemt en protocollen beter werken. Het begint daarbij allemaal met geven - de Wet van Snuf – of het principe van wederkerigheid. Wie de kunst verstaat echt geïnteresseerd te zijn in de ander, bouwt de beste relaties op. Daar kan dan weer geen protocol tegenop. Maar het werkt wel! Nieuwsgierig geworden naar Jos Burgers?

Ter gelegenheid van de verjaardagen kregen tenslotte SPONbestuursleden Sanne Verwaaijen, Cecile Exterkate en Monique Kavelaars BIGMAG uitgereikt. Een themamagazine over de mensen achter de SPON BIG-opleidingen. Want het zijn de mensen die het hem doen en daar moet je af en toe bij stilstaan!

Meer weten of BIGMAG en het magazine downloaden? Klik hier!