Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op ru.nl/rcsw

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

Webinar video cursus Positieve Psychologie

"Wist je dat je gelukkig zijn kan leren? Krijg een klein voorproefje hoe in deze webinar!"
Dr. Rinka van Zundert

Vergroot je veerkracht en welbevinden met positieve psychologie

Banner Webinar Positieve psychologie

Het klinkt misschien vreemd, maar gelukkig zijn kun je leren. Wetenschappelijk onderzoek naar positieve psychologie laat zien dat een groot deel van ons welbevinden te beïnvloeden is door cognitie en gedrag. Door te focussen op positieve ervaringen, welbevinden en positieve individuele eigenschappen verbeter je de kwaliteit van leven. En word je veerkrachtiger.

In de introducerende cursus Positieve Psychologie ga je, onder begeleiding van docent dr. Rinka van Zundert, dieper in op de achtergrond van positieve psychologie en het begrip 'geluk'. Je leert door middel van oefenen en het behandelen van opdrachten je eigen welbevinden, maar ook dat van anderen te vergroten. Deze cursus leert jou, vanuit de wetenschap, met een positieve mindset oplossingsgericht te werken aan problemen op je werk, bij collega's, leerlingen of cliënten. 

Interesse? Meld je aan voor de webinar Positieve psychologie!

Heb je interesse in de cursus Positieve psychologie en wil je graag meer weten? Ontdekken of de cursus iets voor jou is? Bekijk dan de korte video van dr. Rinka van Zundert en kom meer te weten over de inhoud en opzet van de cursus. Je kan de webinar opvragen via de knop hieronder. 

 

Over de Leven Lang Ontwikkelen Week

Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie. Zo leer je bij gedurende je loopbaan en blijf je flexibel op de arbeidsmarkt.

Om jou te laten zien waar je je allemaal in kan laten bij- en nascholen bij de Radboud Universiteit, organiseren we vier keer per jaar in de Leven Lang Ontwikkelen Week. In deze weken krijg je de kans om korte, introducerende webinars te volgen over ons aanbod, kennis te maken met ons en de docenten en je vragen te stellen. Geheel kosteloos en vrijblijvend. De webinars zijn online te volgen. Deze keer staat de Leven Lang Ontwikkelen Week, vanwege de Week van de Hoogbegaafdheid, in het teken van hoogbegaafdheid.

Startdata

Er zijn nog geen nieuwe startdata bekend. Wil je de nieuwe startdata zo snel mogelijk ontvangen? Klik dan op de knop 'houd me op de hoogte'.