Nieuws

RITHA Sparks

To inspire you, we would like to invite you to become active in RITHA SPARKS.

RITHA Sparks: You have a part to play

Would you like to play your part, for a brighter future and a better world?
Let us introduce you to RITHA Sparks, the international network of experts in the field of Gifted Education and High Ability.
Please join RITHA Sparks!

In 2020 start AMID met nieuw, maar vertrouwd team

[ English below ]

Vanaf 2020 heeft het team van de Advanced Master in International Development (AMID), onderdeel van het RadboudCSW, een nieuwe samenstelling. Dr. Sara Kinsbergen is per 1 januari aangesteld als hoofdopleider en dr. Willem Elbers als plaatsvervangend hoofdopleider. Heidi Schuilenburg versterkt sinds juli 2019 het AMID-team als medewerker opleidingszaken. Nura Rutten blijft programmacoördinator en docent.

Stem op iamYu. En help mee aan meer regie voor jongeren in jeugdzorg!

De vernieuwende jeugdzorg-app iamYu is genomineerd voor de Medische Inspirator prijs, die jaarlijks door ZonMw wordt uitgereikt aan de meest inspirerende samenwerking tussen patiënt, patiëntorganisatie en onderzoekers. Tot 11 november kan iedereen stemmen en bijdragen dat jongeren zich meer gehoord voelen. Help jij ons mee de Medische Inspiratorprijs te winnen? Stem op iamYu: Jeugdzorg die gaat over jou! op www.zonmw.nl/stemnu

AMID-trainee wint Universitaire Onderwijsprijs 2019

Zeven pas-afgestudeerden ontvingen maandag 2 september, tijdens de Opening van het Academisch Jaar, de Universitaire Studieprijs vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van hun afstudeerscripties. Een van de winnaars is Raymond van Teeffelen. Hij is een van de trainees die de Advanced Master in International Development (AMID) selecteerde voor hun jaarprogramma. Zijn scriptie gaat over social media en politiek vertrouwen in Afrika.

5 Redenen om te luisteren naar: Sven Mathijssen (RITHA) & dr. Elza Zijlstra

RadboudCSW bestaat in september 2019 vijf jaar en dat vieren we met vijf audioverhalen. De vijf podcasts draaien om vragen waar iedereen weleens mee worstelt, maar waar geen pasklaar antwoord op bestaat. In elke podcast volgen we de zoektocht rond een aansprekend thema. Iemand heeft een vraag en samen met een vakgenoot gaat hij of zij op zoek naar antwoorden. In één van de jubileumpodcasts gaat plastic-soep-kunstenaar dr.

5 Redenen om te luisteren naar: prof. dr. Jan Derksen & Simon Peters

RadboudCSW bestaat in september 2019 vijf jaar en dat vieren we met vijf audioverhalen. De vijf podcasts draaien om vragen waar iedereen weleens mee worstelt. Maar waar geen pasklaar antwoord op bestaat. In elke podcast volgen we de zoektocht rond een aansprekend thema. Iemand heeft een vraag en samen met een vakgenoot gaat hij of zij op zoek naar antwoorden. In een van de podcasts gaat piog Simon Peters in gesprek met prof. dr. Jan Derksen over de vraag: Hoe word ik een betere therapeut?

Pagina's