Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

RITHA-hoofdopleiders ontwikkelen gratis inleidende cursus Hoogbegaafdheid

Hoofdopleiders Sven Mathijssen en Lianne Hoogeveen, ontwikkelde in samenwerking met Marjolein van Straalen van E-WISE Nederland, een inleidende cursus hoogbegaafdheid : Hoogbegaafdheid, meer dan alleen IQ. Deze is volledig online en duurt ongeveer twee uur. 

Er zijn twee versies beschikbaar: één voor het PO en één voor het VO. Wil je wat basiskennis en -vaardigheden opdoen op het gebied van hoogbegaafdheid? Of twijfel je of je de RITHA-opleiding wil volgen? Dan is deze online cursus een mooie opstap. Normaliter is een abonnement nodig om cursussen van E-WISE te kunnen volgen, maar vanaf nu is deze cursus beschikbaar als proefcursus. Dat betekent dat iedereen hem gratis kan volgen. 

Volg de cursus voor het primair onderwijs of het voortgezet onderwijs.

Over E-Wise

Sinds 2017 ontwikkelt E-Wise cursussen voor leerkrachten in het primair onderwijs en docenten in het voorgezet onderwijs. De organisatie heeft, samen met de beste docenten, meer dan honderd cursussen online gezet en deze worden constant uitgebreid. Je kunt kiezen uit cursussen direct gerelateerd aan je leerlingen, je lessen, je vakkennis, je eigen ontwikkeling en je overige werkzaamheden. Met ruim 50.000 cursisten en 500.000 gevolgde cursussen is E-WISE Nederland specialist en marktleider in online geaccrediteerde nascholingsproducten.