Radboud Centrum Sociale Wetenschappen

Postacademisch Onderwijs voor een Veerkrachtige Samenleving

De website van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW) wordt verhuisd! Het merendeel van de informatie is vanaf heden beschikbaar op https://ru.nl/rcsw.

Sommige zaken (zoals de meeste formulieren) blijven nog een tijdje alleen beschikbaar op de oude website.

Onze excuses voor als je het gevoel krijgt heen-en-weer gestuurd te worden tussen de oude en de nieuwe website!

RITHA International | We gaan door!

Door covid19 en de maatregelen die genomen werden om verdere verspreiding ervan te voorkomen, werden ook de Internationale RITHA groepen hard geraakt. Sommige groepen moesten worden geannuleerd, andere werden uitgesteld. Maar soms was er ook een lichtpuntje: de studenten die noodgedwonen het hele leertraject online doorliepen, bleken opmerkelijk succesvol! Vol vertrouwen start het team in 2021 met nieuwe RITHA International groepen. 

Zo is een van de RITHA International groepen voor het RITHA-team heel speciaal geworden: de RITHA Practitioner groep in Kroatië. De studenten van deze groep hebben, door corona, hun gehele RITHA traject online doorlopen. Zonder dat ze één enkele keer in de gelegenheid te zijn geweest om onze RITHA docenten te kunnen ontmoeten. De docenten, coordinatoren en onderwijsmedewerkers zijn zó trots op deze flexibele, heel hard werkende studenten! Daarnaast zijn zij de loyale Kroatische partners, die niet van ophouden weten, ontzettend dankbaar.

We gaan door! 

Het team is dan ook extra blij om in 2021 ook weer een aantal nieuwe RITHA International groepen te kunnen starten. Samen met studenten en partners is het een plezier om door te gaan met RITHA. Op naar een inspirerend 2021.

  • RITHA Practitioner Croatia | Start: April 2021
    In samenwerking met onze partners The Centre of Excellence of Varaždin County, Srednja Škola Novi Marof, and Udruga Vjetar u Leđa.
  • RITHA Specialist Hong Kong | Start: Juni 2021
    In samenwerking met onze zeer gewaardeerde partner Hong Kong Gifted Education Teacher Association
  • NIEUW! RITHA Online Only | Start: Oktober 2021
    De seminars van deze groep vinden niet plaats op locatie, maar worden geheel online aangeboden. We beogen een internationale groep studenten de mogelijkheid te bieden hieraan deel te nemen, binnen een international classroom.

Over RITHA International

Meer informatie over het RITHA International aanbod in 2021 en de nieuwe startdata is te vinden op onze website.